Shije e pazëvendësueshëm për fëmijët!

01 mars 16:14

I krijuar me kujdes, dashuri dhe vizion të qartë, Picimuli vazhdon të jetë pija më e preferuar për më të dashurit tanë, pra fëmijët.

Produkti më i ri i kompanisë Fluidi, është mirëpritur jashtëzakonisht mirë nga më të dashurit tanë.

Shija unike, me një përbërje frutash dhe qumështi e bënë këtë produkt shumë të kërkuar.

Picimulin do mund ta gjeni në gjitha markete tradicionale dhe moderne me dy lloje shijesh, atë të dredhëzës dhe shijes së pjeshkës.
Përbërja e këtij lëngu ka vetëm efekte pozitive si: rrit koncentrimin, pasuron organizmin e fëmijës tuaj me shumë vitamina.

Picimuli, shija e preferuara për fëmijët tuaj!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka…