Shkrimi i Milazim Krasniqit dorëzohet si provë në Gjykatën Speciale

29 maj 2024 | 13:40

Profesori Universitar Milazim Krasniqi ka shkruar dje një opinion në lidhje me “dëshminë” e fotos së gërvishtur të ish presidentit Ibrahim Rugova në Gjykatën Speciale, e cila i është gjetur Jakup Krasniqit në fotoalbum.

Titulli i shkrimit të Krasniqit ishte: “Dëshmia” e fotos së gërvishtur në Gjykatën Speciale, më la pa frymë.

E mbrojtja e Jakup Krasniqit këtë opinion të profesorit Krasniqi e ka marrë si dëshmi për ta dorëzuar në Speciale.

“Dëshmia” e fotos së gërvishtur në Gjykatën Speciale, më la pa frymë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Violeta Shaqiri shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e shkollës…