Shpallje, 15.09.2023

15 shtator 18:52

Lenditë Salihu shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X, XI, XII dhe diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Gresa Ramadani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI -IX, SHFMU “Pavarësia”, Balaj.

Elvira Avdullai shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X XI XII, SHM “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Mirlinda Mehmeti shpall të pavlefshme certifikatën e pikëve TMSH, SHM “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Afrim Beqaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI -IX, SHFMU “Emin Duraku”, Shtime.

Edona Luzha shpall të pavlefshme diplomën, kolegji USHAF, Ferizaj.

Argjend Zariqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X XI SHME Faik Konica Ferizaj.

Bukurije Muhaxheri shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Konstantin Kristoforidhi”, Neredime.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në…