Shpallje, 30.05.2023

30 maj 15:41

Marigona Tafçiu shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X, XI,XII dhe diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Xhejlane Jakaj shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Rrahman Sylejmani shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Rahman Sylejmani shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, III,IV dhe diplomën, SHM “Faik Konica”, Ferizaj.

Erza Syla shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Ardi Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Ensar Ajdini shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Vesel Thaçi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Gjon Sereqi”, Ferizaj.

Anjeza Neziri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHME”Faik Konica”, Ferizaj.

Albina Neziri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian (BE), Josep Borrell, ka…