Shpallje e pavlefshme nga Aferdita Haziri

01 nëntor 15:51

Aferdita Haziri nga Skënderaj shpall të pavlefshme Diplomën e Fakultetit të Infermierisë, Licencën e Punës së lëshuar nga Oda e Infermierëve, si dhe Pasaportën e leshuar nga MPB-ja

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Barcelona duket se e ka zgjedhur pasardhësin e Xavi Hernandezit.…