Shpallje e pavlefshme nga Ajshe Sufaj

25 shtator 2023 | 17:21

Ajshe Sufaj shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e gjimnazit “Hajdar Dushi”, Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
I është dhënë lamtumira e fundit rreshterit të Policisë së…