Shpallje e pavlefshme nga Arbnore Xhiha

13 qershor 2024 | 13:45

Arbnore Xhiha nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesat e klasës së -I, II, III, IV- dhe diplomën e Gjimnazit “Hajdar Dushi”, Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
I është ndërruar emri i Qendrës Kryesore Familjare (QKMF) në…