Shpallje e pavlefshme nga “B1”

25 shtator 2023 | 17:23

N.T.SH “B1”, shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 810365206

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ajshe Sufaj shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e gjimnazit…