Shpallje e pavlefshme nga Besim Muja

26 shkurt 2024 | 12:45

Besim Muja shpalle te pavlefshme diplomen e Shmlt “Arkitekt Sinani”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ganimete Gerguri shpalle te pavelfshme diplomen dhe deftesat e Shmlm…