Shpallje e pavlefshme nga Ganimete Gerguri

26 shkurt 2024 | 12:44

Ganimete Gerguri shpalle te pavelfshme diplomen dhe deftesat e Shmlm “Dr.Xheladin Deda”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fitorja 0-4 ndaj Lecces, edhe pse është e dhjeta radhazi…