Shpallje e pavlefshme nga Blerim Hoti

22 shtator 2023 | 16:35

Blerim Hoti shpall të pavlefshme dëftesat e vitit të I,II,III, IV dhe diplomën e shkollës së mesme “Arkitekt Sinani”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sporti i xhudos edhe një herë e lartëson emrin e…