Shpallje e pavlefshme nga Fatbardha Mulliqi

26 shtator 2023 | 19:38

FATBARDHA MULLIQI, shpall te pavleshme diplomen dhe deftesat e shkolles se mesme “FRANG BARDHI”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
ARTA MULLIQI, shpall te pavleshme diplomen dhe deftesat e shkolles…