Shpallje e pavlefshme nga Fisnik Jashari

24 mars 15:25

Fisnik Jashari shpall të pavlefshme dëftesat dhe certifikatën e shkollës së mesme “Arkitekt Sinani”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas përfundimit me sukses të plot të Kuvendit të Parë…