Shpallje e pavlefshme nga Florent Aruçi

20 shkurt 2024 | 17:38

Florent Aruçi shpall te pavlefshme deftesen te shkolles fillore “Migjeni”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Valmir Beqiri shpall te pavlefshme deftesat dhe diplomen e shmlm…