Shpallje e pavlefshme Valmir Beqiri

20 shkurt 2024 | 17:37

Valmir Beqiri shpall te pavlefshme deftesat dhe diplomen e shmlm “Dr. Xheladin Deda”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Muharrem Hyseni shpalle te pavlefshme deftesen e shkolles fillore "Bedri…