Shpallje e pavlefshme nga Jeton Nreca

18 shtator 2023 | 12:16

Jeton Nreca nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesat e viti të –I- të Gjimnazit “Hajdar Dushi”, Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Simona Dodaj nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën…