Shpallje e pavlefshme nga Malsor Asllani

20 nëntor 2023 | 15:11

MALSOR ASLLANI, shpall te pavleshme diplomen dhe deftesat e shkolles se mesme “XHELADIN DEDA”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Republika Çeke është përfshirë në një mini-skandal në prag të…