Shpallje e pavlefshme nga Rrona Krasniqi

10 qershor 2024 | 16:12

Rrona Krasniqi nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesat e klasës; 10, 11, 12 dhe diplomën e certifikatën e testit të maturës të Gjimnazit “Hajdar Dushi”, Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, është takuar me Ish-kryeministrin e…