Shpallje e pavlefshme nga Samir Duraki

03 prill 2024 | 16:09

Semir Duraki shpall te oavlefshme deftesat dhe dipllomen shme “Ymer Prizreni”, Prizren.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Neymar da Silva Santos Sr., baba dhe njëherësh menaxher i…