Shpallje e pavlefshme nga Shkelzen Binakaj

02 prill 2024 | 16:09

Shkelzen Binakaj shpall të pavlefshme dëftesat e vitit: -I-, -II-, -III-, dhe -IV-, si dhe diplomën e shkollës së mesme “Hysni Zajmi”, Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mitrovicasi Xhavit Beqiri ka gjetur një telefon me një simbol…