Shpallje e pavlefshme nga Shpend Muhadri

20 shtator 2023 | 14:38

Shpend Muhadri nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës fillore “Pjetër Bogdani”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Atika Shkodra nga Prishtina shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat…