Shpallje nga Alban Qeriqi

28 mars 14:09

Alban Qeriqi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e ShMM “Shtjefën Gjeqovi” Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas barazimit me Izraelin, Kosova e zhvillon sonte ndeshjen e…