Shpallje nga Albulena Murseli

19 tetor 16:47

Albulena Murseli shpall të pavlefshme dëftesat, diplomën dhe certifikatën e SHMLM “Dr. Xheladin Deda”, Mitrovicë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Rinisë Demokratike të Kosovës, Donjet Bislimi, gjatë qëndrimit…