Shpallje nga Arife Peci

25 shtator 11:36

Arife Peci shpall te pavlefshme deftesat dhe diplomen e SHMLT “Arkitekt Sinani” (ish-Boris Kidrić).

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kushtrim Hasani shpall te pavlefshme deftesen e vitit te 12…