Shpallje nga Brelanda Berisha

09 dhjetor 10:32

Brelanda Berisha shpall te pavlefshme deftesat e Kl. 10,11,12 dhe diplomen e Shkolles se mesme Sh.M.L “Dardania” Hani Elezit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjykata Speciale ka vendosur që më 17 dhjetor të mbahet…