Shpallje nga Ediona Hysenaj

07 dhjetor 19:20

Ediona Hysenaj shpall të pavlefshme diplomën dhe deftesat e certifikatë e SHMLM “Dr Xheladin Deda”, Mitrovicë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Muhamet Begu shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT "Arkitekt Sinani",…