Shpallje nga Naser Beka

19 nëntor 13:59

Naser Beka nga Prishtina, shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e shkollës së mesme teknike “28 Nentori”, Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i stafit të Presidencës, Blerim Vela, ka uruar ambasadorin…