Shpallje nga Rudina Musa

17 janar 14:59

Rudina Musa shpall të pavlefshme ID-kartelen e Kolegjit “Biznesi” në Prishtinë, drejtimi ‘Ekonomik dhe Menaxhment”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Shëndetësisë (MSh) ka njoftuar se gjatë 24 orëve…