Shpallje nga Sadri Memçaj

07 dhjetor 19:28

Sadri Memçaj shpall te pavlefshme dipllomen e bukepjeksit QAP “Dituria” viti 2008, Prizren.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Loni Rexhepi shpall te pavlefshme 3 deftesat dhe dipllomen shmlt…