Shpallje nga Xhevdet Dervishaj

18 tetor 11:40

Xhevdet Dervishaj nga Nasheci i Prizrenit, shpall të pavlefshme Diplomën e studimeve themelore universitare të lëshuar nga Kolegji “Dardania”, drejtimi: Banka, Financa dhe Kontabilitet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Agim Bahtiri ka reaguar pas humbjes së zgjedhjeve në Mitrovicë.…