Shpallje të dukumenteve të pavlefshme nga Leunor Çoçaj

16 maj 2024 | 12:19

Leunor Çoçaj, shpall të pavlefshme dokumentet e shkollës së mesme “Dr. Ali Sokoli” Prishtinë, dëftesat, diplomën si dhe certifikatën e Arsimit Profesional.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka reaguar pasi Qeveria e…