Shpallje të pavlefshme, 31.01.2023

31 janar 15:08

Afrim Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI -IX, SHF “Gjon Sereqi”, Ferizaj.

Arbnora Nuha shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”,Ferizaj.

Nerxhivane Berisha shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Burbuqe Zeqiri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 811503334, “Pack tex” SHPK – Ferizaj.

Mufail Bajraktari shpall të pavlefshme dëftesën e vitit III dhe diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Mufail Bajraktari shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Besmir Tahiri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër …

Sami Hajdini shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”,Ferizaj.

Avni Ajeti shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Naser Cana shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 70183358 NTP “Cani .B”,Ferizaj.

Pajtim Shala shpall të pavlefshme certifikatën e pikëve TMSH, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Shpend Arifi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 70746271 NSH “Arena”, Ferizaj.

Rifat Sopa shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I dhe II, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Musa Haxhavdi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 70155418, Ferizaj.

Bjondina Mehmeti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XI, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Luan Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Dituria”, Dardani.

Momoza Shehrama shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Vjollca Ramadani shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, III dhe diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Ylber Beqiri shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Argjend Krasniqi BI shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 811446849, Ferizaj.

Edon Selimi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 811073352, Ferizaj.

Shkelzen Shabani shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI -IX, SHFMU “Liman Rekaj”, Prelez.

Adile Xhulekari shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Liman Rekaj”, Prelez.

Bleon Limani shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI -IX, SHFMU “Dëshmorët e Koshares”, Koshare.

Edon Asllani shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Naser Gashi shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Tahire Berisha – Abazi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 70940922, NTSH “Yjet” – Ferizaj.

Sadbere Reshaj shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I II III IV dhe diplomën SHM “Naim Frasheri”, Shtime.

Yll Zeka shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 80706529, “Nega net” – Ferizaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Hendbollistet e Përfaqësues U17 të Kosovës në hendboll do të…