Shpallje të pavlefshme nga Gjakova

27 nëntor 2023 | 23:35

Amarildo Kola shpall te pavlefshme dëftesën e kl. 10 te shkollës se mesme Ekonomike “Kadri Kusari” Gjakove.

Bylbyl Feraj nga Gjakova shpall te pavlefshme dëftesat e kl, 10, 11, 12 diplomën dhe certifikatën e maturës te Gjimnazit “Hajdar Dushi” Gjakove.

Zana Rexha shpall te pavlefshme diplomën e shkollës se mesme te mjekësisë “Hysni Zajmi” Gjakove.

Florstina Hoxhaj shpall te pavlefshme dëftesën e Sh.F.M.U “Ali Hasi” Cermjan, KK Gjakove.

Zana Rudi shpall te pavlefshme dëftesat e kl. 10,11,12 dhe diplomën e Sh.M. Ekonomike “Kadri Kusari”.

Astrit Jetishi shpall te pavlefshme dëftesat e kl. 10,11,12 te Sh. Mjekësisë “Hysni Zajmi”, Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjyqtari kosovar Genc Nuza për herë të dytë në këtë…