ShSKUK-ja: 122 pacientë po trajtohen nga Covid-19

11 qershor 13:10

Në QKUK, klinikat Covid, dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 122 pacientë, sipas raportit të punës për datën 11 qershor 2021.

Prej tyre, 33 janë të konfirmuar me Covid-19 dhe 84 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 85 pacientë:

19 janë të konfirmuar me Sars Cov-2
67 janë me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 18 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 66 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 37 pacientë:

14 të konfirmuar pozitivë
17 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë
Spitali i Pejës, 19 pacientë
Spitali i Gjilanit, 5 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 5 pacientë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kandidati për kryetar të Komunës së Prishtinës nga radhët e…