Shtëpia e vogël në formën e vezës, me çmim prej 90 mijë dollarësh

24 qershor 2020 | 11:29

Ecokapsula krijon shtëpi të vogla që punojnë me energji të erës dhe me energji diellore të cilat mund të vendosen në një bazë rimorkio për gati 90 000 dollarë.

Shtëpia e vogël u projektua për herë të parë nga Nice Architects për një arkitekturë dhe konkurs projektimi të vitit 2008.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
(Qerim Lita, “Shqiptarët përballë pushtuesve”, Sh. B. “Konica press”, Shkup,…