SHUARJE BIZNESI “ECC GROUP”, Sh.P.K

20 maj 13:34

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë klientët se “ECC GROUP”, Sh.P.K, ka marrë vendim të shuajë biznesin me NUI: 810537699 dhe ka caktuar likuidatorin për zhvillimin e procedurës së Likuidimit. Njoftohen të gjithë klientët që kanë raporte Kreditore – Debitorë me këtë kompani që të paraqiten në afatin 30 ditor nga data e shpalljes në gazetë.

OBAVESTENJE

Obavestavanje se svi klienti da drustvo sa “ECC GROUP”, d.o.o., donelo odluku o prestani rada sa bisnisom NUI: 810537699 ujedno imenovao Likvidatora o sprovodjenju postupka likfidacije. Obavestavaju se svi klienti koji imaju obaveze i potrazivanja u navedenoj firmi, da se jave u roku od 30 dana od dana objavljivanja o novine.

ANNOUNCEMENT

We inform all clients that “ECC GROUP”, L.L.C, has taken the decision to quit its business with NUI: 810537699, The company has appointed a liquidator who is going to oversee the liquidation process. All clients who have creditor – debitor accounts with this company are kindly request to show up within 30 days starting from the day of newspaper announcement- publication.

“Epoka e re”                                                                                                                                                                                  Prishtinë, 20.05.2020

“ECC GROUP”, Sh.P.K, shuajë biznesi

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministrja e Zelandës së Re, Jacinda Ardern, ka inkurajuar marrëveshje…