S’kalon rezoluta për anulimin e pagesës së 53 milionë eurove për “Bechtel & Enkan”

12 korrik 16:11

Kuvendi i Kosovës nuk e ka aprovuar rezolutën, me të cilin parashihej anulimi i vendimit të Qeverisë rreth ndarjes së 53 milionë eurove shtesë për kompaninë “Bechtel&Enka”.

37 deputetë votuan për, 47 ishin kundër, ndërsa 1 abstenoi.

Propozim-rezoluta, ishte kërkesës e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje! dhe LDK-së, në lidhje me vendimin e Qeverisë për pagesën e 53 milionë eurove shtesë për kompaninë “Bechtel & Enka”,  në Kontratën për ndërtimin e Autostradës “Arbën Xhaferi” Prishtinë-Hani i Elezit.

 

 

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kroacia ka arritur një sukses historik duke u kualifikuar për…