Skenderaj: Akademi përkujtimore për nder të dëshmorëve të kombit ja agjenda

12 maj 19:11

Agjenda

11:00 – Homazhe për Tahir dhe Nebih Mehën
Vendi: Prekaz

12:00 – Akademi Përkujtimore për Tahir e Nebih Meha dhe 20-vjetorin e rënies së Malush Ahmetit dhe 31 dëshmorëve.

Vendi: Shtëpia e Kulturës, Skenderaj

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara