Sot do të ndërpritet energjia elektrike në disa lagje të Prishtinës

11 mars 2021 | 09:31

KEDS-i ka njoftuar se sot do të realizohen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat i punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë në disa lokacione.

Sipas njoftimit të KEDS-it, punime do të ketë vetëm në rajonin e Prishtinës dhe në këto lokalitete:

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

NS 10/04kV Nr.19 Ilirida (kodi: 11000004052) prej orës 08:00 – 12:00.

Vendi ku do të ndërprehet energjia elektrike është lagja Taslixhe. Arsyeja e ndërprerjes është pastrimi i trasesë afër Shkollës fillore ”Gjergj Fishta”.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.6 Ibrahim Banushi (kodi: 11000001003) prej orës 08:00 – 12:00

Vendi ku do të ndërpritet energjia elektrike është Shtëpia e pleqve ndërkaq arsyeja e ndërprerjes është pastrimi i trasesë afër Shkollës fillore ”Gjergj Fishta”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një 46-vjeçar është arrestuar nga policia në Elbasan pasi ishte…