Sot e nesër Trafiku Urban në Prishtinë do të jetë pa pagesë

21 maj 09:09

Sot dhe nesër udhëtimi më autobusët e Trafikut Urban do të jetë pa pagesë. Kështu ka njoftuar kjo kompani publike që ka liruar qytetarët nga pagesa e zakonshme prej 40 centë.

Vendimi vjen pas Komuna e Prishtinës sërish ka vendosur të testojë unazën qendrore të Prishtinës si një qarkore njëkaheshë, njëjtë sikurse kishte vepruar edhe javë më parë.

Po ashtu, Trafiku Urban do të punojë me kapacitete të plota, ndryshe nga fundjavat e tjera kur shërbimi ofrohet me kapacitete më të zvogëluara.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më shumë se 30 njerëz u plagosën, disa prej tyre…