Sot mbahet mbledhja e përbashkët e dy qeverive Kosovë-Shqipëri

26 nëntor 08:34

Sot mbahet mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Shqipërisë. Mbledhja do të zhvillohet në Pejë.

Në këtë mbledhje do të nënshkruhen disa marrëveshje, pastaj do të ketë një konferencë të përbashkët të të dy palëve.

Në orën 13:00 do të bëhet fotografija e përbashkët e të dy kabineteve.

Pjesë e programit është edhe shfaqja e trashëgimisë së dy shteteve.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Politologu Adri Nurellari ka bërë me dije se, pavarësisht prej…