Sot mbajnë mbledhje tri komisione parlamentare

20 shtator 2023 | 08:13

Tri komisione parlamentare do të mbajnë sot mbledhje.

Në orën 10:00 do të mblidhet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë. Në këtë mbledhje do të shqyrtohet Plani i Punës së Komisionit për sesionin vjeshtor 2023.

Më pas, në orën 11:00, Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere do ta shqyrtojë Planin e Punës së Komisionit për sesionin vjeshtor 2023.

Në orën 11:00 do të mblidhet edhe Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes. Në këtë mbledhje do të shqyrtohet Plani i Punës i Komisionit për sesionin vjeshtor 2023.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës sot do t'i shkatërrojë të gjitha armët…