Specialja s’ndalet pa e kryer qëllimin për të cilin është krijuar

22 janar 2018 | 10:29

Njohësi i rrethanave politike në vend, Belul Beqaj, e ka vlerësuar të paefektshme iniciativën për shfuqizimin e Ligjit për Gjykatën Speciale.

Në këtë intervistë dhënë gazetës “Epoka e re”, ai ka deklaruar se Specialja nuk do të ndalet pa e kryer qëllimin për të cilin është krijuar.

Beqaj e ka ftuar edhe kryesinë e Kuvendit që t’i ketë parasysh pasojat që mund t’ia sjellë vendit procedimi i mëtejshëm i kësaj çështje.

Sipas tij, LDK-ja kundërshtimin ndaj shfuqizimit të Speciales më shumë po e bën për nevoja politike sesa si kauzë humane dhe të drejtësisë

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lëvizja Vetëvendosje ka shpallur rezultatet preliminare të votimit të brendshëm…