S’ua dhanë 300 eurot e premtuara, në QKUK stafi mbështetës sot proteston

30 shtator 08:25

Për mosmarrje të shtesave prej 300 eurosh, personeli mbështetës, i cili është i punësuar në QKUK dhe ShSKUK, sot do të protestojë. Kjo protestë pritet të mbahet nga ora 10:00 para ShSKUK-së.

Në personelin mbështetës bëjnë pjesë: administrata, recepsionistët, vozitësit e autoambulancave, sigurimi, shërbyesit e ushqimit, shërbyesit teknikë, pastruesit.

Sipas Këshillit Organizativ, ata janë të diskriminuar me mosdhënien e shtesave.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ambasadori i ShBA-së në Beograd, Anthony Godfrey, ka thënë se…