Super shpërblime nga data 27 shkurt deri me 3 mars në Petrol Company

26 shkurt 15:36

Petrol Company muaj më parë ka lansuar aplikacionin mobil për klientët e saj. Aplikacioni është mirëpritur për mundësitë që ofron duke treguar në kohë reale të gjitha furnizimet dhe përfitimet që i kanë klientët në Petrol Company. Po ashtu me shkarkimin e aplikacionit mobil klientët automatikisht bëhen me kartelë virtuale VIP CARD pa pasur nevojë të bartin me vete kartelë fizike, ku me anë të saj përfitohet deri në 6.5% zbritje.

Duke luajtur me aplikacion të Petrol Company ju do të fitoni shumë shpërblime për çdo muaj dhe për mundësinë #JACKPOT#BANESË në fund të vitit.

Shpërblimet për muajin Shkurt

  1. Iphone 12 – x 1
  2. Smartphone – x 2
  3. Laptop- x 2
  4. Tablet – x 2
  5. Voucher 10L Derivate – x 10
  6. Voucher 50 euro Cash – x 2
  7. Akomodim me mëngjes në Hotel Magra Austria – x 4
  8. Picë në Be Happy Restaurant – x 20

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtohuni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës, gjegjësisht Drejtoria e Policisë në Bashkësi dhe…