Tahiri: Komuna e Mitrovicës do t’u qëndrojë pranë të gjitha OJQ-ve

10 maj 15:16

Nënkryetari i komunës së Mitrovicës, Arian Tahiri, ka vizituar OJQ-në “Mundësia”, shoqatën e njohur të gruas në Mitrovicë, të cilën e drejton Hasime Tahiri.

Gjatë kësaj vizite janë zhvilluar diskutime produktive rreth çështjeve që e preokupojnë këtë organizatë dhe kontributit që mund të vazhdojë të jap komuna e Mitrovicës.

Me këtë rast, nënkryetari Tahiri ka thënë se komuna do t’i qëndrojë pranë të gjitha OJQ-ve në Mitrovicë, për të bashkëpunuar në realizimin e projekteve në të mirë të qytetarëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Oleksandr Zinchenko nuk kalon asnjë moment pa menduar për Ukrainën…