Të mërkurën në Kamenicë mbahet shfaqja teatrale e regjisores Natyrë Kallaba

09 prill 2019 | 23:19

Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport, në bashkëpunim me Organizatën INPO, si dhe Grupin Punues Komunal, për grupet e cënueshme Gjilan, fton të rinjtë të përcjellin shfaqjen teatrale të përgatitur nga vet moshatarët e tyre.

Shfaqja Teatrale

    “Zëri im”

Regjia: Natyrë Kallaba

Data: 10 Prill 2019

Koha 13:00

Vendi: Shtëpia e Kulturës “Isa Kastrati”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendëskryeministri italian, Luigi Di Maio, ka pak kohë që ka…