TË RËNËT E TROPOJËS PËR LIRINË E KOSOVËS

29 shkurt 2024 | 17:44

Janë 29 dëshmorë të rënë djem dhe vajza nga Tropoja që iu bashkuan Luftës Çlirimtare të Kosovës dhe pa asnjë hezitim jetën ia falën lirisë të një pjese të robëruar të atdheut: Arif Shpend Dauti-Tropojë, Adem Bajram Selmani- Tropojë, Bilbil Halil Muja-Tropojë, Bylbyl Hazir Breçani-Tropojë-Bujan, Dritan Man Lushaj -Tropojë, Fatmir Rexhep Doçi-Tropojë, Hazir Avdyl Mala-Tropojë, Hyrë Mehmet Memiri-Tropojë, Hysni  Adem Hajdarmetaj-Tropojë, Hysen Ismail Mella- Tropojë, Kujtim Hasan Hajdarmetaj-Tropojë, Lulëzim Hasan Muhametaj-Tropojë- Bytyq, Man Arif Sallahu-Tropojë-Bytyq, Mehmet Ram Dizdari-Tropojë, Muharrem Halil Tafa-Tropojë, Isa Rexhep Hajdarmetaj-Tropojë, Orion Adem Qelia-Tropojë, Osman Demë Selimaj-Tropojë, Qazim Hazir Dautaj-Tropojë, Ramiz Ramë Memia-Tropojë, Ramë Rexhep Sallahu-Tropojë, Renti Ismail Geci-Tropojë, Shpend Rexhë Hajdarmetaj-Tropojë, Tahir Mal Sinani-Tropojë, Tahir Shaban Hoxha-Tropojë, Tahir Ramë Memia-Tropojë, Xhemile Makel Sallahi-Tropojë, Xhevahir Bajram Selmani-Tropojë, Erblin Rrustem Dautaj-Tropojë.

Kështu të radhitur  këta trima dhe trimëresha të Tropojës, iu bashkuan UÇK, luftuan dhe ranë heroikisht në altarinë e lirisë.

LAVDI E PËRJETSHME DËSHMORËVE TË LIRISË!

Shkruar nga: Qazim Berisha.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkruan: Xhevat Hasani Më 26 shkurt të vitit 2024 me…