Të sapolindurit në Bangkok të Tajlandës vishen ekskluzivisht për herë të parë me rroba për Krishtlindje. /AP/

26 dhjetor 2017 | 12:19

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komisionit për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror,…