Të shtunën mbahet akademi letrare për prof. dr. Muhamed Kërveshin

10 tetor 10:58

Të shtunën, në orën 12:00, Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës dhe Qendra Kulturore e Pejës organizojnë akademi letrare për poetin, kritikun, shkencëtarin e pedagogun prof. dr. Muhamed Kërveshi, në sallën e Kuvendit komunal të Pejës.

Për prof. Kërveshin dhe veprimtarinë e tij letrare, shkencore e pedagogjike do të flasin kolegë e studiues, kurse, pos deklamimeve të vargjeve të tij, do të ketë edhe pika muzikore-artistike.

Shkrimtari, studiuesi e pedagogu Kërveshi është ndër emrat më të shquar të letërsisë shqiptare.

Akademia mbahet në përkujdesje të kryetarit të komunës së Pejës,Gazmend Muahxheri.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara